Diensten

De NAPK bedient in de eerste plaats de werkgevers in de producerende podiumkunstensector. We bieden openbare informatie zoals de cao-teksten, NAPK-publicaties en diverse standpunt- en lobbybrieven. Daarnaast kunnen bij de vereniging aangesloten instellingen inloggen via Mijn NAPK en op de besloten pagina’s specifieke informatie en ledenpublicaties vinden. Denk hierbij aan bij voorbeeld vergaderstukken, modelcontracten en overige instrumenten waarmee je invulling kunt geven aan je werkgeverschap.

De NAPK heeft voor de branche van podiumkunstproducenten een protocol opgesteld waarmee organisaties in het kader van de coronamaatregelen weer kunnen starten met het veilig en verantwoord repeteren.  Lees meer

Mocht je onverhoopt niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, gebruik dan de zoekfunctie rechts bovenaan deze website of de uitgebreide zoekfunctie op je persoonlijke pagina. Uiteraard kun je ook tijdens kantoortijden contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.