NAPK zoekt communitybuilder

De Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten (NAPK) is de branchevereniging en werkgeversorganisa­tie van 155 professionele podiumkunstgezelschappen in Nederland. De NAPK spant zich in om de positie van de podiumkunsten te versterken in de samenleving en bij de politiek, overheid en fondsen. Daarnaast bieden we onze leden de mogelijkheid om (live en online) informatie en ervaringen uit te wisselen. Via ons nieuwe platform NAPK Start dragen we bij aan de professionele ontwikkeling van (startende) zakelijk leiders en creatief producenten. Zie voor meer informatie www.napk.nl

Ter ondersteuning van het team zoeken we per 1 september 2021 een:

COMMUNITYBUILDER 32 – 36 uur (0,8 – 0,9 fte)

Als communitybuilder ben je een verbinder pur sang. Je zorgt ervoor dat onze 155 leden zich verbonden voelen met elkaar en met de vereniging. Dat doe je door kennisuitwisseling en ontmoeting te stimuleren en inspiratie aan te bieden in de vorm van masterclasses en webinars. Daarbij heb je speciale aandacht voor jonge zakelijke leiders en creative producers die hun weg nog moeten vinden in de sector. Je volgt de ontwikkelingen in de podiumkunsten op de voet en bouwt via social media bruggen naar voor de vereniging relevante personen en doelgroepen. Je bent mede verantwoordelijk voor het beeld dat de NAPK naar buiten toe wil uitstralen van een professionele, eigentijdse en toegankelijke vereniging.

Takenpakket
– het bedenken en produceren van content voor NAPK Start
– het organiseren van ledenbijeenkomsten, events, masterclasses en webinars
– nieuwe netwerken opbouwen via onze socials
– mede vormgeven van het diversiteits- en inclusiebeleid van de NAPK

Gewenste competenties en vaardigheden
– Enthousiast, ondernemend en daadkrachtig
– Organisatietalent, in staat zelfstandig en zorgvuldig te werken
– Uitstekende sociale en goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
– Praktische en dienstverlenende instelling
– Affiniteit met de podiumkunsten

Wat we bieden
– Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging
– Een afwisselende baan op een dynamisch werkplek in Amsterdam met een goede sfeer
– Salariëring en arbeidsvoorwaarden afhankelijk van ervaring
– In overleg is het aantal uren aan te passen naar een kleiner contract of een duobaan

Het bureau van de NAPK bestaat uit vijf vaste en twee tijdelijke medewerkers. We streven naar een divers en inclusief personeelsbestand. Divers in onder andere cultuur, leeftijd, geaardheid, geslacht, mentale en fysieke gesteldheid en geloof.

Reageren op deze vacature
Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv voor 20 juni 2021 naar Mirjam Terpstra (directeur) via info@napk.nl o.v.v. ‘sollicitatie communitybuilder’. Mocht je nog vragen hebben n.a.v. de vacature dan kun je contact opnemen via 020-7517010. De sollicitatiegesprekken vinden 29 juni plaats.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.